sharing is caring

Mau tanya pendapat mommie semua. Perlu kah mau shave bhgian miss v sebelum bersalin or cukup sekadar di trim pendek saja di bhagian tu? Kita share2 tu pendapat aa. Thanks mommies?

1 Balas

Saya time hari nak bersalin tu saya cukur.main rasa2 je..sebab untuk senangkan nurse dan dr nanti.malu juga nanti bila dr seluk2 tengok berbulu kat situ..dorang akan tlg shavekan tapi kalau u mmg dah nak bersalin time u mmg buang masa la kan..