baby 2 bulan boleh buat apa ja ya ? first mom nak tahu jugak sbb risau 😂 ada tak yg sama dgn bb sy

mata pun melilau tgk tmpat lain

3 Balas

baby saya da 2bulan , da pandai tgk muka org , org ckp dia da pandai respon senyum kdg2 buat bunyi pun da bole . tp tido dia masih byk . bgun susu tkdan 15minit ngamok dah nk tido balik , dri siang sampai mlm tido bgun susu je . masa celik dia mmg tkdan 30minit .

7mo ago

ohh yaa sama lah bby saya pun bangun tido susu berak ja 🤣

sy beli yg stimulus card. salah 1 cara bg mata anak fokus . mata anak melilau sbb dia nk biasakan dgn keadaan sekeliling n penglihatan dia pn makin lama makin terang.

7mo ago

oky sis , sy pun ada beli jugak hehehhe first mom ni selalu tertanya2 lah kan tambah2 org suka ckp tk elok kalau mata melilau tu lah ni lah 😂😌

search TikTok sis. dalam buku baby pun ada sikit2 pasal milestone baby

7mo ago

ya sis saya dah banyak membaca cuma nak tahu 🤣 kan lain baby lain perkembangan dia