uri dibawah

Assalam.. Mohon bantuan dari momy2 semua.. Mcm mna ye nak naikkan uri..25w6d mggu depan dktor nak scan tuk tgk baby dah pusing belum..kalu belum pusing entah dktor nal buat ape sy tak tahu sbb dktor tak cakap lg..tolong sy uri dibawah tmpat laluan dan air ketuban terlalu bnyak..doakan sy ye momy2 agak bby pusing tmpat normal..mekasih??

1 Balas

Sis planceta previe ke ? Ada ja senaman untk naikkan uri . Kalo tak okay jugak doc akan bwat czer .

5y ago

Yup planceta previe.. Senaman mcm mna tu.. Tula kalu blh xnak czer..