Warded 21.11.22

Masuk belon awal pagi tadi tapi belum ada progress. Esok penentuan kalau tiada jalan juga kena czer kali kedua. Jom Kongsi tips utk bukaan belon? Doakan ya mommies

4 Balas

saya pn czer anak pertama ..yg kedua ni da 39 week belum keluar" lgi ..rehda dan tawakal kalau kena czer kedua kali ...sedih tapi ketentuan allah tu yg terbaik untuk kita kan

sy iol..1x induce prostin,1x induce drip kt labour room..alhmdulillah,jalan bkk jgk..induce prostin 3cm je..kt labour room bru ada progress..

Banyakkan zikir dan selawat ya sis ❤️ Semogaa dipermudahkan

🤲🌻 tiada tips sbb IOL saya failed. All the best ya,

2y ago

Denyut jantung lemah