Perut gatal

Masuk 25w terus rasa perut gatal dah. Tgh kawal je nak menggaru nya. Sapu lotion tiap masa. Ni ada gak sapu2 manja kat perut tu. Tahu2 merah 🤦🏻‍♀️. Mmg tahan sapu lotion jelah bgi lembap2. Letak ais kurang sgt2 rasa sakit tu.. mommies2 pon mcm tu jugak ke

2 Balas

Puan boleh beli minyak stretch mark mcm bio oil tu dari guardian atau watson dan sapu. Sy sapu tiap2 hari dan kalau rasa gatal akan sapu lagi. Sbb kulit makin tegang dan kering jadi memang akan selalu gatal2. Jadi kena banyak bubuh pelembap. Lotion dan krim mungkin xcukup sbb kulit kering sgt.

kalau ade stretchmark elok sapu awl2 krim untuk stretchmark☺️