Lotion Palmer's strech mark

biasanya saya pakai lotion tu bfr tido je and okay je tak gatal. lately ni saya pakai lepas mandi pagi dgn malam n rasa gatal bahagian perut. mommies rasa lotion tu tak sesuai dgn saya ke atau pon bila dh 3rd trim ni mmg perut rasa gatal?

1 Balas

Sy pun pakai lotion tu setiap kali lepas mandi, kadang2 gatal tp sy rasa gatal tu sbb perut kita stretching bkn sbb lotion kut. Sebab dh pakai dari Awal pregnancy okay je tak gatal. Perut dh start besar baru ada gatal kadang2