Due 2 hari lagi

Risaunya bila due lagi 2 hari tapi tak ada tanda tanda mcm lendir darah or ketuban pecah. Cuma perut mengeras gitu gitu je. Lagi risau kalau kena serah diri untuk bersalin paksa. Doakan untuk kami yg masih berjuang 🥺😭#firstmom

Due 2 hari lagi
2 Balas

Moga dipermudah urusan bersalin ya mommy. Kalau contraction kerap dari selalu terus ke hosp ya

2y ago

Saya tak pregnant buat masa ni. Anak first Alhamdulillah dah 2 tahun

sama kita sis.. blm lagi da tnda2 nak bsalin

2y ago

Rasa nak menangis pun ada 🥺😭😭 huhuhu risau kena serah diri sebenarnya