40minggu 6hari

masih lagi belum bersalin??

8 Balas

Saya masa anak 1st terlebih 10hari dari due... Langsung takda tanda... Cuma semua petua... Induce 2x... Taknak keluar jugak baby... At last operation... Anak 2nd pon sama... Sampai hari due masih taknak keluar... Doktor nak induce pagi tu saya taknak, saya mintak nak operation ... Tengahari tu terus buat...

4y ago

yeke... pndai btul mkcik tu..

sy due 20.5 tk dea tandan2 nk bersalin lagi.. sakit tk kerap.. 40 minggu 1 hari.. serah diri 26. 5

4y ago

aamiin... esok serah diri dah..😅

Masih x de tanda lagi Ahad ni sy 40 mingu Ahad ni kena cekup KT hospital sbb kelinik tutup

4y ago

same la kite.. ahad ni serah diri

Saya pun dah nal dekat due belum bersalin lg☺️

Esok kne serah diri la ni?😂

4y ago

tak.. doc bg tarikh 24may..raye hosp lah nmpak gayenye 😂

due date bila sisn

4y ago

14 may😅

sy 6/6 lg 2mgu

4y ago

semoga dipermudahkan 😊

Sama.