Overdue

1st pregnancy bersalin tepat2 40minggu. Kalini dah 40minggu 1hari, saspen betul. Bila adik nak keluar ni.?

10 Balas

Alhamdulillah dah selamat melahirkan baby girl, 2.47kg pkul9.30 pagi tadi. Terima kasih semua yg support n mendoakn.🤗

Semoga adik cepat keluar.. mama jgn risau.. semoga dipermudahkan segala urusan.. insya allah🤗❤️..

Dont worry mama sy branak anak sy aug lalu 40 mingu 2 hri.. tu pun doktor bg masa lg 1 minggu..

Same la dgn sy.. Hri ni masuk 40weeks x bersalin lg.. Ank 1st..

Rajin bersama dengan suami. Ni nurse sendiri bagi cadangan 🤣

Sedapnye duduk dalam perut mama 🤗 hihi 🙃 tebal kasih 🤰

insyaAllah... xlame lg tu... semoga dipermudahkan segalanya

Rajinkan bersama.... Rilek je sis... Ade tempoh lg 6 hari

Sy pun mnnti ni..40w 1d dh..huhu

4y ago

Sebelum tu mmg xde tanda apa2. Start rasa mild contraction lepastu turun lendir mmg dh xblh nk tahan sakit, terus pergi hospital.huhu

Sy pun dah nk 40w Tanda pun xde

4y ago

Mcm mana harini sis?