Adakah anda masih lagi mempunyai kampung halaman?
Voice your Opinion
Ya, (komen di negeri mana)
Tidak

2131 respon

233 Balas

kami duk ngn keluarga sy. tapi sy masih lagi ada nenek sebelah abah sy di kedah. sumai sy pn masih ada nenek n duk ngn mak mrtua di sabak bernam. masih lg merasa balik kg

umh mertua je kat yong peng johor manakala umh mak sy umh flat sbb mak sy baru berusia 47thn lps pencen mak sy nk dok umh kg arwah kebun nenek sy kat sabak bernam selngor

K.Pilah rumah ayah Jemapoh rumah mertua P.Dickson rumah Bapa tiri Perak rumah mama

simpang lima, sungai besar selangor darul ehsan.

Selangor, Melaka #TAPactiveusers #TAPSupermoms

negeri sembilan

kampung nelayan sungai buloh jeram...

Bukit Pasir Muar Johor darul Tazim.

kuala berang ,kuala terengganu

kuala besut, besut, terengganu