Adakah anda mempunyai masalah kesihatan ketika hami?
Voice your Opinion
Ya, (komen masalah kesihatan anda alami)
Tidak

2525 respon

139 Balas

1st tris masalah HB. 2nd tris ni plak nurse check berat naik mndadak dari 51kg ke 53kg. nurse kata nti next check up kena minum air gula kali ke2 klau naik lg 1kg. masalahnya skrg timbang 58kg. 😂tak faham betul. kenapa cepat sngt naik. makan 2kali shari. tpi enthla kt mana silap. haihh

ibu ade tiroid , so prgnant kalini struggle sikit sbb masuk 24mggu doc suh off carbimazole. . hmmm.. bermula episod skit merata,lenguh urat² tu pn perkara biasa. emosi lg kena jge sbb kakak bru 3thun.. tgh TT plak.. namun ibu tauu . ibu kuat!!

saya ada DVT since pregnant. darah beku disebabkan tidak byk bergerak. x da anak lg and x kerja, so kja kt uma pn obviously x byk yg perlu buat. byk baring last2 ambik kauuu. dh kena inject ubt cairkan darah smpai habis pantang 🤣🤣🤣

masa mngandong ank frist ade risiko kencing manis tp waktu nk brsalin kencing manis xade.. mngandong ank kedua sekrng alhamdulilah xade ape masalah kesihatan..

Hb low...sampai refer ke hospital sbb pregnancy effect cair darah. Just terus consistent makan ubat Dan kawal diet utk elak Makin turun

ada fibroid , lately rasa lemau n ngantok sgt² sampai kena lena dulu baru boleh buat keje kalo tak dia pening pusing gitu

anak first gdm,thyroid,fibroid,hb low ank second hb low,lg 2mggu nak bersalin dpt kncg manis,pre eklampsia

Susah nak berjalan. Sebelah kaki rasa macam lumpuh. Bila paksa Jalan memang sakit sgt2.

telinga keluar cecair, cek ada lubang kecil dlm telinga.. lepas bersalin semua ok..

pening skit kpala muntah2 pedih perut slalu ..lpar xrasa nk mkan ..asl mkan muntah