Bilakah anda mula mengalami masalah keguguran rambut?
Voice your Opinion
Selepas berkahwin
Sewaktu hamil
Selepas bersalin
Sewaktu menyusu badan

2279 respon

25 Balas

sebelum kawin mmg bnyak rmbut gugur. mula je kawin trus kurang masalah rambut gugur, smpai la skrg tgh prggy hilang trus rmbut gugur. harap pas bersalin nt takde la gugur lg

start anak hisap jari mula gugur rambut.. slama ni x pernah pn gugur.. lepas tu tukar shampoo safi yg wrna kuning tu utk kguguran.. alhamdulillah xde dh rambut gugur..

sangat banyak siap pakej kelemumur tapi semakin beransur pulih dengan sendiri

rambut jnis cpt gugur tp lps bersalin keguguran rambut makin meningkat😅

dulu rambut sy gugur teruk, bila dh preggy dh xgugur dah smpai skrg

Preggy ank ketiga kurang rambut gugur #TAPactiveusers

dri masa bujang lg mmng dh ada msalh keguguran rambut

Selepas bersalin #TAPsupermoms #TAPactiveusers

Tidak pernah alami masalah keguguran rambut.

Sebelum kawin mmng dah gugur pon