Hi adakh d sni sma dgn sy dlm 2 minggu brt naik 3.2kg.sblm 2 minggu tu 63kg skrg naik 3kg jdi 66.2kg

MASALAH BERAT BADAN

7 Balas

Sme mcm sye hrtu 32w berat dari 74 trus naik 76 trus doc sruh repeat mnum gula kali ke 3 and result ok tkde sngkut gdm cuma skrng doc sruh pantau BP and kawal mkn tkut berat naik sgt susah nk branak and bnyak masalah,better sis jaga je mkn skrng

3mo ago

klw psl mkn sis mmg sa jga🥲🙏tpi risau daging apa2 pun nda dpt msuk, tue la bt sa krg selera mkn. yg hairan nya BRT naik bnyk

ank first sy memang naik berat badan sampai tahap obesiti. Dalam sbulan naik 3kg . Pecah record klinik mnum air gula 3x nurse risau ada GDM. Tp hanya obes shja . 😆Dri 74kg , last masuk lbroom timbang genab 100kg tau . 🤣

3mo ago

eya btl sis ckp tue🙏😇kita nie wlau tgh mgdung nda pikir kslamatan dri kita sda, asal kn bby dlm prut sht2 smpi lhir kn sis🤍🙏smga kita sma2 d prmdakan brslin nnti🙏🤍

sy kne berat naik mendadak..kesan nya sy kne mai klinik amik tekanan drh seminggu 2x..letih nya dok kerap p klinik..insaf sat dok mkn byk selama ni..haha

3mo ago

sma sis.. bru 2 kli cek bp sma uri normal ja😇

Sama jugak masalah berat naik terus sampai sekarang.. Minum air gula dh 2kali.. Tp alhamdulillah x sangkut.. Cuma doktor suh monitor bp..

Sy hari tu pun nait 2kg dlm 2 minggu tp nurse ok je sbb berat sy baru naik masa 32w. Sebelum tu asyik turun je

3mo ago

syukur sis oke je ngan bby kn🙏🥲sa pula nie risau tkt kena wad awal ka apa😕blm ada pgalman psl nie🙏

Saya pernah naik 2kg lebih dlm masa 2 minggu. Masetu naik mendadak sbb baru ada selera nk makan

3mo ago

bgs nya klw bgtu.. klw sa sis kena ambil tekanan drh 2 2 hri🥲😕

Sy pun MCM tu.. sampai 2 kli kne minum air gula...

3mo ago

sa masa first mnum air gula teda sngkut oke sja.. tpi tba2 bole naik BRT smpi bgtu.. tkt pula kena nma kn gdm🙏