Wow, Pelbagai Promosi dan Hadiah dari Superpark Sempena Krismas dan Ulangtahun Superpark Bulan Disember Ini!

Masa untuk menikmati Krismas di SuperPark, taman aktiviti indoor yang berasal dari Finland! Kalau anda nak tahu, Finland juga merupakan tempat asal Santa Clause, jadi Superpark tidak melepaskan peluang untuk memberikan pengalaman hebat Krismas buat para pengunjung. Sepanjang bulan Disember ini, nikmati gaya hidup "SuperParking" dengan pelbagai aktiviti dan cabaran bertema Krismas yang sesuai untuk pelawat dari semua peringkat usia dan kecergasan! Bukan itu sahaja, malah Superpark menyediakan banyak hadiah dan promosi sempena perayaan ini! 1. Surat Kepada Santa Ambil peluang untuk kirim surat untuk dibaca oleh Santa Claus! Tulis hajat anda pada kad SuperXmas dan masukkannya ke kotak pos dimana 10 kad SuperXmas bagi menerima hadiah menarik! 2. Bengkel Superelf Bantu SuperElves selamatkan Krismas dan berpeluang mendapat ganjaran menarik termasuk tiket dan barangan SPRK. Anda hanya perlu melengkapkan senarai tugasan yang diberikan dan kembalikan kad tugasan untuk mendapatkan Raffle Krismas anda. 3. Dance Along Super Xmas Tunjukkan tarian terbaik anda sebaik sahaja loceng berbunyi! Aktiviti ini hanya dari 18 hingga 25 Disember. Superpark juga menyambut hari ulang tahun pertamanya pada 8hb 2019, jadi pengunjung bakal dapat promosi menarik: -Tiket RM1 untuk pembelian kedua pada 8 Disember (100 pengunjung pertama) -Hantar ucapan ulang tahun ke Facebook atau SuperPark Malaysia di Instagram dengan hashtag # SPMYTurned1 dari 25 Nov - 8 Dis untuk memenangi pelbagai baucer menarik dan hadiah percuma. -Stokin edisi terhad dijual pada harga RM8. -Pemberian cupcakes untuk pemenang minigame pada 6 dan 8 Disember. Maklumat lanjut di Facebook (SuperParkMY) and Instagram (@superparkmy).

Wow, Pelbagai Promosi dan Hadiah dari Superpark Sempena Krismas dan Ulangtahun Superpark Bulan Disember Ini!
3 Balas

I love Superpark. They even have space for babies. 🥰

Kena try sini plak 😍😍

Nak pergi lagi pls!