Mengelirukan

Masa saya scan 2 bulan tarikh beranak 17/7 lahir..tuari saya rasa sakit rasa MCM dh kat bawah je kepala dye g scan swasta bila scan doktor ckp MCM bersalin awal 7/7 ..bila buat checkup KK kerajaan doktor scan ckp ikut tarikh tu..mne satu yg betul Ae..saya komfius??ape pendapat doktor atau IBU2 .

3 Balas

Biasa follow due date buku pink sis. Apa pun, start from 36 weeks tu dah boleh prepare semua brg ii dah, in case bersalin awal.