Ada cyst semasa menagdung

Saya skrg kku ikut tarikh period hari nie sdh 7 minggu tapi bila scan doktor cakap baru 5w5d , dan ada cyst .. normal ke mcm tu #ingintahu

2 Balas

mungkin subur n senyawaan kambat ru jadi baby kecik lg ✨ Welcome to the Group baby 2024 ✨ Group ni saye baru buat harini ahli memang tak ramai , boleh stay dlu dan same² share link untuk memeriahkn lagi group 😍 Group ini bertujuan mngumpulkan ibu² yang duedate 2024 bagi mengongsi kisah pregnancy masing2 dan saling membantu ibu² yang lain https://chat.whatsapp.com/LW1PSZkVvYUG86wBzsuFRU

Tidaklah normal tapi tidaklah bahaya..biasanya cyst tu boleh hilang sendiri bila janin mbesar,tak mengganggu janin pon..tarikh pulak cuma anggaran dr ukuran scan je..kita pon xthu bila psenyawaan sebenar berlaku..beza 1-2 minggu normal.