Selepas bersalin

Hi mommies, saya dah 3 bulan dah habis bersalin, saya masih takut lagi nak bersama suami, dan juga saya nak sangat bersila sebab kadang tak selesa menyusu, bila ya mommies kat luar sana dah start bersama suami dan juga dapat duduk bersila dah selepas bersalin ? #pleasehelp

2 Balas

Hallo mommy. 1st time mommy ke? Normal tu rasa takut nk bersama bila lepas bersalin. Sy hampir 6 bulan juga x bersama sbb takut & risau benang terbuka walaupun in fact kita dah tau benang dah tanam pun😁😅. Boleh dah bersila tu mommy. Sy bersila lepas 2 hari bersalin sbb nye yg bersila peha kita. Masa tu selesa bersila sbb sy kepit rapat2 miss V sy.

3y ago

haah first time mommy, wah 2 hari lepas bersalin ke sis dah bersila ? saya dah 3 bulan dah tapi masih dalam fikiran takut tuh ada tapi nak cuba

blh dptkn rawatan di klinik pakar puan . blh jd vaginismus .