Cool inhaler

Masa pregnant boleh ke guna menda alah ni?

Cool inhaler
8 Balas

Boleh ni. Sbb just dkt hidung kan hehe . Tuk hlgkn loya2, sedap klau hidu freshcare yg ad flavour mcm cherry, bublegum cam tu. 😂 kdg sy atasi loya tu dgn mkn gula2 mint. & ubt veloxin

Saya alahan masa first trimester dlu juga. Mual muntah. Saya pakai jenama young living essential oil peppermint tu. Mmg best. Smpai skrng saya pakai.

boleh jee pakai. asalkn bnda yg bukan disapu pada badan mcm minyk angin. . Sye dulu pakai aromatherapy hri2 msti ade dlm poket time Tu kerja Lg mabok trrokk

12mo ago

Awak maaf tumoang tanya, kalau pakai minyak angin sapu kat badan dengan kepala tak elok ye?

sy time alahan pregnant no 2 pakai jugak.. boleh la jugak kurangkan alah bau nak meloya

Saya masa pregnant pakai je. Jenama vicks. InshaAllah ok 😉

boleh jee takde masalah

Boleh awak. 🫶🏻

12mo ago

Thankyou! 😇😇

nak bg hilang muntah ke?

12mo ago

Yerr tqknak bagi loya sangat 😭