Inhaler while pregnancy

Boleh ke kita guna inhaler masa pregnant? Sbb dah lama tak kena demput , tetiba je rasa and ada simpan inhaler #pleasehelp #advicepls

1 Balas

boleh puan..nnti bgtw doc or misi yg jg kita tu ttg ni..nnti dia pantau..mcm ada asthma juga ms pregnant kerap kena..doc suggestkn stnby inhaler bila perlu . alhamdulillah lepas tu ok hingga slmt bersalin..mmg stnby kalau pergi mana2.. mg dpmudahkan segalanya..aamiin