Buat buku pink

Apa dokumen yang kita kena bawa utk buat buku pink ye? #firstbaby

4 Balas

Ic suami isteri Surat nikah Surat pengesahan (kalau ada) Gambar scan baby or upt. Bawak pen sekali kalau gov. Make sure call dulu KKIA untuk confirmation sebab kadang2 alamat dah dekat dengan KKIA tapi dia xcover kawasan awak.

ic suami istero, Surat nikah, kalau dh check swasta Surat pngesahan kata prgnnt/ gmba scan

sy bwk surat nikah and ic of course la kan masa nk register. mmg tu je pun yg nurse nak

call kkia kawasan awak sendiri sbab kadang setiap klinik prosedur lain2..