menjahit

Masa mengandung nape tk bley menjahit ke...ibu sya tk benarkan sya pegang jarum

34 Balas

Mak sy tukang jahit.. tp x abis pantang dia da menjahit.. alhamdullilah xde apa2.. tu la side income kuarga kami dulu..😢 .kalau mesin elektronik portable tu lg mudah dr yg manual goyang kaki tu.. Yang penting jaga makan je. Penyakit ni puncanya dr makanan dan aktiviti hidup yg tak sihat. Ni kalau tanya kt dr imelda balchin dah kene bash.