turun darah hari ke 45 ?

masa hari ke 21 dh turun lendir kuning lps tu hari ke 35 turun darah merah terang 4 hari ja lpstu smbung blk lendir kuning ni hbis pantang 44hari esok malam turun darah merah terang ada darah beku sikit ,darah merah tu turun satu pad tu 2-3 jam penuh darah apa tlg bantu saya perlu ke hosp? harinie hari ke47

1 Balas

darah nifas memang dalam masa 60 hari. kalau warna bertukar merah-kuning dan takde berhenti menjadi putih maknanya masih dalam nifas

10mo ago

tak semestinya. saya pun camtu. ingatkan dah berhenti tapi masih merah sampai la hari ke 58. lepas tu discharge putih memang dah suci la tu. kalau masih dalam tempoh nifas dan warna belum bertukar putih jadi masih nifas