tentang due

Masa first scan dapat due 23.11.2020 (scan klinik swasta) masa buat buku pink dekat klinik desa dapat due 19.11.2020. dan harini kena p scan dekat klinik kesihatan jumpa doktor. Dan dapat due 9.11.2020. lepastu doktor cakap due dengan klinik desa jauh beza. Lagi dua minggu kena p scan pulak. Pernah ada pengalaman macam ni tak? Tu gambar yang baru scan harini

tentang due
1 Balas

Buka buku pink,klinik akn kira ikut tarikh last first day period. Then jd berubah2 due date tu sbbkan masa scan tu nnti akn nmpk semua ukuran pd baby, so klau baby tu besar atau saiz nya panjang due akn jd lebih dekat. Tapi klau beza sampai sebulan, doktor akn check risiko kandungan besar. 👌🏻