Pregnant 13weeks.. scan baby besar hampir 15weeks

Assalam minggu lepas saja pi klinik suka2 nak scan?.. pregnant baru 13w+.. ikut poliklinik due 11.3.20... result scan klinik lua, scan baby besar hampir 15w.. doktor bagitahu kalau ikut besar baby due date mungkin akan tukar awal march 202p..so kena datang balik 20weeks utk scan sekali lagi.. kalau sama juga result due date scan.. doktor bagitahu kena tukar due date.. takut overdue.. scary jugak dengar bab2 over due ni..ada tak mommy semua kes sama mcm mas?

Pregnant 13weeks.. scan baby besar hampir 15weeks
2 Balas

Sy duiu mcm tu tp x tukar due date pn.. masa 21w, scan bby n rahim dh 24w.. bersalin masa 38w3d sbb air mentuban pecah..bby 3.1kg..

Sama laa ng sy.. Tp xde pun tuka due. Doc ckp normal jek smue 😂