Scan di Klinik Desa

Hi mommies, sy first pregnancy after ttc 5tahun. Skrg tgh 7minggu. Baru nk buka buku pink and berniat nak sekali scan untuk heartbeat baby. Tadi call klinik kesihatan, dia kata boleh pergi klinik desa ja. Nak tanya, klinik desa akan buat scan juga ke?

1 Balas

Klinik desa xde buat scan. Hanye pemriksaan biase. Klinik desa hanye ad jururawat masyarakat. Kalo sis nk scan sis blh pg klinik swasta yg bhampiran tmpat tggal sis

5y ago

Blh scan kt klinik swasta kalo sis nk tau pkembangan bby. Semoga dpmudahkan urusan sis.