tampal n cabut gigi

Masa buka buku pink 11weeks, dr. kat klinik desa suruh tampal gigi before second trimister buat secepatnya. If dah masuk second trimister baru boleh cabut gigi. Pastu sy pegi la klinik pergigian, dr. kat sana ckp tunggu weeks 16 nti baru boleh tampal n cabut gigi. Skrg ni confius waktu yg sesuai utk tampal gigi? ? Ada tak moms yg pernah tampal gigi.. n buat masa weeks yg ke berapa??

2 Balas

Sy tampal gigi masa 32w.. tampalan gigi yg lama tetibe tercabut.. sakit giler.. pegi klinik gigi, doc ckp ok boleh tampal

Sy bt 16w keatas