dugaan mengandung..

Masa awal2 pregnant haritu plan dgn suami nk makan makanan berkhasiat spnjg pregnant.. masa ni blum ada apa2 alahan lg.. suami pn beriye beli beras basmati yg paling elok skali.. ada mcm2 khasiat.. kaya dgn protein la.. kurang kanji la.. 5kg rm49 kau.. tup2 masuk 7minggu, nk bau beras tu pn xbleh.. apatah lg makan, mmg nk termuntah sgt2.. hadoi saba je laa en suami ?

2 Balas

Xpe boleh cuba mkn lepas hilang alahan..2nd dgn 3rd trimester kena jaga mkn sbb takut kencing manis..harap2 sihat selalu ye

5y ago

InsyaAllah.. amin... Terima kasih.. harap2 cpt la berlalu episod muntah memuntah ni.. hehe

hahah..rugi la en suami awak hehe

5y ago

Kena beli beras baru 🤣