18 weeks

Masa awal2 haritu alahan teruk muntah2 xde selera mkn. Morning sickness teruk amat. Pastu dh stop ngam2 time raya haritu. Nie dh dua hari dtg balik morning sickness, bangun je dari katil terus muntah2. Ada ke mommy2 pernah alami mcm sy?

1 Balas

sya alami kak 😌 smpaikan tak ada selera nak mkan 😌 lepastu demam 1 minggu tak mkan lansung klau tgk mknan byk trus muntah nak mkan pun muntah 😌 skrg pun masih nak muntah ii tp kurang sikit 😌