Tiada Air susu

Masa anak 1st air susu sy x kluar..langsung xda rasa bengkak air nak kluar..sy ikut cara nurse ajar picit dada bg kluar air..yg kluar stitik 2 je..tu je yg sy bg kat anak?. Skrg sy mgndung anak kdua..sy teringin sgt nak susukn anak nti bila dah lahir..ada tak petua nk merangsang air susu semasa mgndung?

2 Balas

Lpas kluar baby nty. Berurut utk galakkan pengeluaran susu. Jgn buat msa tga mgndung. Risiko rahim mngecut. Bhya

Try mkn kurma and oats bnyk2. Insyaallah bnyk susu