baby kecil

masa 34 weeks..scan baby,,doktor pakar kata baby saya kecil,hanya 1853g je..saya kena tahan wad seminggu..28/10/20 cukup 36 weeks..doktor akan scan balik..klau baby saya dah naik 2kg saya dibenarkan utk bersalin normal..kalau masih kurang kena czer..saya minta semua ibu² doakan saya dan baby ye..saya risau sgt²..ini anak first saya.. :(

1 Balas

Apalah khbr mommy ni ye.. Due 28/10/20 @anak 1st lgi.. sekarang dah tahun 2021/jan.. Moga yang baik2 untuk mommy & baby 🤗 #TAPSupermoms #TAPactiveusers