Siapa sini due july 2023...

Manatau kita bolee kongsi pglaman, sbab sya frstme baby jdi pgthuan kurang sikit....

41 Balas

sama saya bulan july insyaallah. 19hb ni baru bukak buku ckup 12weeks.. sy rasa utk bukak buku dia ikut clinic. sbb ada kk yang 8weeks dh boleh bukak buku. mcm kk dekat tmpt sy dia nak 12weeks.

2y ago

wahhh geng baby la sis.. ohhh aaii lain kn d sna... labuan pn lain tula tmpt xsma ba . hehehe.. ooo naaa smoga sis dan baby baik2 sja...

sama.. saya july jgk.. 19hb bru bukak buku pink.. baby first.. Alhamdulillah xdek muntah2 dan kerja 12jam sehari.. cuma selalu sgt kembung smpai nk duduk pon xselesa di perut..

saye July 2023 jgk! awal bulan hee🫣 Alhamdulillah stakat ni xde alahan teruk2, cuma angin je bnyk lpastu kurang slera mkn nasi . ☺️

2y ago

Marlina : hmmm baru laa.. klau sya mau mkn mee skli mee tu mcm xsdap trus mmbuang.. astgaa.. mau mkn apa baby mau mkn skli d buang lg blk.. mau mkn lain2 pn tkut munta blk.. bkn apa skt ba tu munta 😅

hi, sy kalau ikut apps 4/7 tpi doc belum bagi tarikh sbb masa scan 7 week hanya nmpk kantung saja, malam susah nk tido jap2 terjaga , sy takde muntah cuma loya je,

sama due bln 7, 21/12 baru buka buku 9weeks 3days.. alhamdulillah xde alahan semua boleh telan tp yg tk tahan lapar manjangg😂😂 asyik nk mngunyah je..

2y ago

Tanpa Nama : aah tu kna jaga sis.. bert bdan kna jaga.. klau x mnm air gula nnt.. sya pn xhrp nk mnm air gula.. hahahha ghisau.. Manja : sykur alhmdllh sis xda alahan.. jngn mcm sya ni truk hehe

Hi aziraaa.. sy pun due date july 23 inshaallah.. 7/7/23 anak first... sekarang still muntah n perut rasa penuh n x selesa.. lagi2 sy pregnant twin..

2y ago

hii sufi... wahh sama jga la july hribln ja lain hehe.. wahhh... alamkk truk ka sis alahan? sykur alhmdllh twin... turut hppy

Hi Mommy! Saya due 7/7/2023 2nd baby. 1st baby miscarriage tahun 2020 kandungan 16w. Moga kalini ada rezeki InshaaAllah 🫶🏻

2y ago

hi to mommy... sykur alhmdllh.. amin amin amin insyllh sis... jaga diri & jaga pmknn tau sis..

haii aziraa.. sy due 17/7/23 🤟🤟 skrg perut rsa mcm penuh smcm ja dan asyik lapar pdhal bru lpas makan 🤣🤣

2y ago

aahh xsama dgn date sya.. pdhal date priod 7hb9 doc ckp bkn.. eh xkan priod tuu tipu pla 🤣.. aah sya 22hb ni scan blk baby then chck blk due date.. bru dpt due date bru.. tp doc ckp mmg july laa cma hriblan je xtau lgg... amin3x.. hope smua baik2 sja

inshaAllah saya pun july 2023. tapi belum buka buku pink lagi

2y ago

Mau bukak buku pink di klinik swasta

sy last period 18/10... seblum ni cek upt ve- ..harini hari 18 lewat period naik samar2.. ke mmg ovulasi lmbt