Period selepas bersalin.

Hai ibu2, baby dah berapa bulan baru ibu2 sekalian datang haid semula? Terima kasih..

18 Balas

Ms sy ritu bersalin 4/6 abis je berpantang 100hari lepas tu ujung bln 8 trus period..ada spruh org mil sy kata smpai ank umo setaun xdtg period bile full bf..mcm sy pn full bf..tp depend pd hormon bdn masing2 kut... Tu cpt period nye😂😂✌

Sy sebulan lepas hbis darah nifas, terus period😊 nurse ckp, subur.. Klu yg nak jarakkan ank, msti merancang btul2 sbb mudah lekat klu yg mcm tu😊

Baby sy skarang dh 6 still xdtg period. Experience from my sis, fully breastfeeding setahun lebih bru dtg period

Sy bru lahirkn anak 2 bulan 22 hri... Dri branak smpai skg cam tak bnti2 tp tak banyak laa... Normal ka gtu??

5y ago

Tak berhenti darah lagi? Sy pula darah dah stop lepas 58hr bersalin..

Sy bru kemarin dtg period setelah 51 hari bsalin.. Sy xbf ank sy mnum susu formular..

Saya masa anak sulung 8bulan baru datang haid. Anak no.2 7bulan baru datang haid.

Saya bru je dtg period 2/10 hari tu...anak dah 1 tahun 5 bulan...masih myusus badan

5y ago

Aah..lama..empat2 anak mmg lps 1 thun bru sy dtg period..ank ke empat ni pling lama..smpai terunggu2 la jgk

Saya period 2 bulan setengah lepas bersalin, saya fully breastfeeding

Xperiod lagi anak nk msuk 6month dah ni .. 😅 org kate sb fully bf ..

Sy bru je dtg priod 2 hri lps..skrg bby sy dh 8 bln lbih..