Assalamualaikum/Hai,sy nak tanya di johor ,antara Hospital Aminah (HSA) dgn Hospital Ismail (HSI) yg

mana yer suami boleh teman semasa bersalin? #pleasehelp #terimakasih

3 Balas

Hospital Sultan Ismail suami boleh teman waktu bersalin tp suami perlu buat ujian RTK dulu. Boleh teman sekiranya bersalin secara normal. Hospital Sultanah Aminah saya tak pasti tapi ada terbaca yg HSA suami tak boleh teman waktu bersalin. Untuk double confirm puan boleh cuba call dua-dua hospital 🙂

saya baru bersalin 2 minggu lepas...hsa suami xboleh teman .sbb labour room mcm dewan,ttup pkai lgsir je,bila nk bersalin....

salam. awak dah bersalin ke. nak tanya boleh ke kita yg checkup dalam kawasan hsa tapi nak bersalin di hsi?