Susu belum keluar lagi pada 35 week

Mana mummy yg ada masalah sama. First time mummy to be

2 Balas

Normal awak. Jangan risau. Susu kita dah terhasil since 16 weeks lagi. Tinggal stimulation daripada baby lepas bersalin je. Kena keep a positive mindset and jangan stress. 😊

12mo ago

Tak perlu risau awak. Normal je tu. Ada ibu yang meleleh, ada yang macam kerak putih pada nipple, ada yang okay tak keluar. Kena bengkak susu sebelum bersalin tak best tau feelingnya awak. Sakit🥲 just enjoy your pregnancy journey 🌹

sama takde keluar apa2 pon

12mo ago

Tulah saya due date 14/6