Nak tanya pengalaman mamy2 smua

Mamy2 smua mula nmpak perut menurun masa week brpa? Lepastu bersalin week brpa? Saya 33w lebih td ade makcik mmg nurse specialist kebidanan, dia kata perut masi tinggi ni masi lama lagi nak branak ni. Alamak. Saya kalau blh nak la branak 37w 🤣🤣🤣#firstbaby

21 Balas

Pengalaman anak sulung,39 weeks mak sy tegur perut turun dah tu,mcm nak bersalin. Sy pun tergerak hati nak pergi hospital emergency terus,cek2 mmg dah bukaan 3cm terus kena tahan spital 🤭

8mo ago

masa sy tu,bila dah 3cm tak ada tanda apa,doc pecahkan air ketuban. tak rasa sakit apa pun masa doc pecahkan bagi keluar air ketuban.