Rekemen pampers baby for 1bulan

Mamy2 harap bg pendapat pampers yang okey berdasarkan pengalaman mamy2 semua . Haritu saya beli drypers touch nb , dh habis jadi nak try brand lain jugak . Yg taksenang bocor dll

6 Balas

saya pakai momohouse so farr oke dengan anak saya dan alhamdulilah tak pernah bocor sepanjang saya pakai pampers nb

Saya sekarang guna molfix yg hijau utk nb. Terbaik. Anak yg sulung dulu guna goon. Pun terbaik jgk.

Try beli huggies airsoft yang color hijau tu. So far anak sy pakai ok. Baby pun baru sebulan lebih

Pet Pet. Diaper NB ni kalau dah start bocor, tukar ke saiz S.

Try huggies airsoft atau mamypoko extradry

mamypoko