Recommendation Pampers for 2 Month Baby

Sebelum ni saya pernah guna Drypers Touch tapi anak saya kalau lmbt tukar dlm 3/4 jam bocor kot atas pinggang. Lepastu ada ruam di area lubang bontot dia. Any suggestions from mommy pampers yg murah yg sye boleh try dulu. MAMYPOKO? GENKI? PETPET? WONDERPANTS?#bantujawab

6 Balas

hi sis, baby saya sudah 3m, I guna huggies airsoft sejak newborn, tahan lama, ada indicator klu penuh, so far no rashes, haritu I beli dekat shopee 1 carton(3pack) around RM90 masa tu ada free shipping. anak kak 3 tahun guna huggies dry. klu sis nak try error sis Cuba minta free samples dr company website tapi lambat utk dpt... I buat macam tu masa pregnant dapat byk samples 😅

Anak saya dari newborn sampai sekarang 2y pakai Petpet. Cuba lah✅ Sekadar pesanan, kalau anak mula naik diaper rash tukar pampers setiap 2 jam ya. 3 jam maksimum. Pakaikan diaper cream juga setiap kali tukar pampers.

Saya pakai hoppi.

offspring ok..

petpet pon ok

Denki pun ok