menanggis kuat waktu mlm.

Hello to all mammys. Normal tak klo baby nak msuk 8bulan asyik mnggis kuat waktu mlm. Asal waktu mlm mesti nggis. Rsau la

1 Balas

klau sis risau bole bwk bby check kot ad bnd gnggu dy ke ap kn kita xtau . bole je bwk jmp mne2 ustaz sis . sy ank prtama dlu ad sawan nagis pon sy mtk ustaz tgok kn bby . tkot dy bkn hnye ad sawN nagis tpi ad gnguan juga . tpi ustaz kata xd . dy just mmg ad sikit sawan nagis . lps d bg sy minum air suruh2 ayt QURAN . Alhamdulillah bby sy lame2 da xkuat nagis cume kurg tido je . klau da check ap semua pon xd ap . mksd mungkin perot bby kembong . sbb bby biase kembong wktu mlm dn dy susa nk kentot mse kembong tu . jdi sis kne rjin2 urut perot dn blakg bby . tuje sis