pregnant twin

hi mami2...ada sesiapa yang pernah pregnant kembar?sekarang kandungan saya 27minggu 4hari..memang hamil kembar ni simptom2 cepat penat.perut bahagian atas rasa nilu2.rasa xfit mcm pregnt2 sblm ni.kaki mmg ada masa kebas2..

19 Balas

Wahh tahniah sis.. Sy doc kata kembar tp sorg tu mnyorok.. X nmpk sngt so doc Xleh nk bg kata putus lg confirm kembar atau sebaliknya.. Sis kembar ape dcda ke mcda.. Sy bru 12week..simptom sy la.. Penat.. Asyik x ckup nafas.. Jln sikit Trcungap2.. Mkn 2 mlut dh kenyang.. Perut sy nmpk mcm 4bln pregnant.. Lenguh kaki.. Perut pon x selesa cpat knyang n cpat lpar.. Mkn sikit sngt dh penuh perut.. Rsa ketat perut..

5y ago

Alhamdulillah dpt spasang?.. Seronoknye..

Ank twin sya dh 9thn... Ya, klau prgnant twin ni ada kala kita rsa trlalu penat, kaki pun akn cpt mmbengkak klau byk brjln...lbihkan rehat, jga pemakanan

Alhamdulillah, sy pun twin da masuk 34w,kena bersalin 36w doakan saya ye.. Anak ke 2 dpt rezeki kembar, rsa mcm nak sambut bby first je..

Hai sya mcda twin da 28week 3days. Skrg ni kaki mmg bengkak, tgn kanan pun bengkak. Tido pun ada ssh ckit?

Sma la sy pun preg twin 27weeks Perut bhgian atas klu tyme mo tidur uda sakit2

Best nye dapat twinn .. saya teringin sgt .. ada tips tak ?

Best nye.. Semoge di permudah segale urusan

wahh..tahniah sis..semoga dpermudahkn urusan

Saya pn nak twins mcm sis...???

Bestnyaa. Alhamdulilah tahniah ♥️