Dah period ke

Mami2 yang ceaser bulan 2 2023 dah datang period ke? Saya masih tak datang lagi tapi tanda2 mCam dah ada, jerawat lah apa lah.

8 Balas

saya czer 13/2, nifas 2 minggu je. lepas 2 minggu dah start period n konsisten dtg every month sampai skrg, even fully bf. kadang seram pulak sebab baca ramai yg fully bf belum period. saya ke yg tak normal ni? huhu

9mo ago

Takpe sis,, kita normal.. sy macam tu jgk

Saya bersalin 12/2. Nifas 55/56 hari je. Pastu period and pasang implanon (28/4). Pastu period on off sampai sekarang and sikit2 je keluar🥹

9mo ago

Sy baru period 3hari yang lepas. Kena berjaga2 la takodd

saya tak ceaser tapi bersalin normal and dah period habis je pantang. and period teratur tiap bulan even bf baby

saya lepas hbis pantang dah dtg period. tp skrng tgh pregnant balik 😭

8mo ago

normal ke czer sis brnk sblm ni ?

Saya pon tk period lg last pantang dri bulan 2, misi kata hormon bf

Saya czer 21/2.. anak dah 7bulan belum period2 lagi 🥹

9mo ago

Sama lah, sy 22/2 tak datang lagi. Haritu nak mandi pantai, ttbe keluar darah tapi sekali tujw. Sampai skrg takde lagi, tapi mood swing sakit kepala symptom2 nak period dah mai.

Saya czer 25/2 lepas 60 hari terus datang period

Saya normal bulan 2 pun tk period lg

9mo ago

Sy dah period dah baru2 ni. Selalunya czer even bf mmg datang awal, mengikut pengalaman kakak2 sy lah. Tapi kalau normal, mmg lambat. Kdg 1tahun baru dtg