Period selepas bersalin,

Saya lepas bersalin,belum dtg period lah, Baby dh 5 bulan, Ada yg alami mcam sya tak.

3 Balas

Saya lepas bersalin dh hbis pantang trus dtg period. Lepas mkn pil perancang sampai skrg tk dtg period. Sekarang anak dh 5 bulan

4mo ago

sya tak ambil perancang apa2, dh UPT tpi negatif, mungkin sebb period yg tak teratur.

bby sy pon dha 5 bln sy period bru sekali msa bln 12 lps to smpai skrg takda..

4mo ago

tak ambil perancang apa2,dh UPT negatif, mungkin sebb saya period memang tak teratur ja.

Normal. Saya 7 bulan lepas bersalin baru period

4mo ago

terima kasih