Ingin tahu

Hello mommie . Last period 5hb January 2023 . Then sampai sekarang belum period lagi . Muka dah naik jerawat dah . Mcm breakout dah muka . Teruk sangat . Lepastu pada 18 bulan march ada kluar keputihan macam cream tetapi wrna coklat macam tu . Selama 2 hari lah . Lepas tu sya ada cek upt pada 20 bulan march tetapi negative .perut ada rasa cramp² manja mcm tu . Boleh tau knapa ya ? Scan doctor cakap penebalan rahim je .#pleasehelp #ingintahu

2 Balas

Wktu pgi jumpa doc dan doc confirm x pregnant, dia xde bg ubat turun darah? Saya xtahu membantu atau x tp bnyk baca ibu2 share doc bg ubat turun darah klu x period sndiri. Cuba tnya doc nnt klu ada ke klinik lg 😁

1y ago

ada bagi ubat turun darah . xp drah msih tk turun .

ada try upt clearblue tak?

1y ago

belum lagi sis 😅