5 Weeks

Hi mami2... Nak tanya, sy baru 5w gi scan belum nampak kantung doc ckp. Normal ke tu? Ada ke mami2 mcm sy...

2 Balas

Sama la sy. Msa g check doc mmg xnmpk kantung.. Tp msa tu sy x tau pn sy preggy 5 mggu.. Sy g jmpe pakar utk check rahim & bincgkan mslh priod sy smpai sebulan xnmpk kantung pn. On week 7 bru sy tau sy mgandung. Skrg ni tggu tarikh utk bukak buku pink je. Sy try google.. Mmg ada kes smpai week 10 bru nmpk kantung

Sy masa scan 10w pun tak nampak langsung. Doc suruh minum air 1 botol mineral dan bila rasa nak terkencing terus scan. Syukur nampak baby n heartbeat.

5y ago

Terima kasih ya... 😊