cara cuci botol susu baru beli

Hello mama2 sekalian, nak minta pendapat and cara korang cuci botol susu yg baru beli boleh tak? Sy first time mom so nak cuci botol susu baru beli tp taktau nak bt mcm mna. Ada ja try google tp sy tak tau tu utk yg bru beli atau dah prnh pakai sbb tajuk smua cara cuci botol yg betul je 😅 hrp2 ada yg membantu la

1 Balas

Cara cuci botol sama awak. Untuk yang baru mahu pun yang sedang pakai. Betul apa yang awak tengok kat Google tu😊