Cara Basuh botol susu Dan didih?

Asalamualaikom ibu2,blh share cara cuci botol susu baby Dan didih?Dan nak tahu,Satu botol guna untuk 1hari kan?lps menyusu cuma basuh pkai air paip je betul kan ibu?atau setiap kali menyusu kena basuh pakai sabun ke?skrg saya lps menyusu,bilas botol Dgn air paip saja?#seriusnanya #pleasehelp lps 2jam saya bancuh susu pada botol yg tu,

2 Balas

Setiap kali lepas guna saya basuh guna sabun, lepas tu strilizer smngu 2 @ 3x. Xda stilizer sy rebus smngu sekali

8mo ago

maksudnye,sis basuh guna sabun setiap kali menyusu ye

Nak tahu juga. Follow.