Hi mama2 online saya 👋🏻

Hi mama2 online ku … nama saya baby S . Saya dah 10weeks++ … lagi 1 week+ saya dah masuk trimester 2 . Harap semua mama online sihat and kuat ye jaga and lahirkan kawan2 saya 💪🏻 saya asyik buat mama lapar , dahaga . 😥 kadang saya tak bagi mama tido . kalau saya penat saya nak mama tido lama2 . 😮‍💨 14hb ni saya NT scan . doakan saya sihat ye mama2 online ku 💋 mama2 online saya dah berapa weeks ? 💕 #firstbaby #firstmom #10weeks5days #firsttrimester #babyjan2023

Hi mama2 online saya 👋🏻
19 Balas

Aamiin. Hi baby, samalah umur awak ngan baby ummi 10w++ 😊 semoga semua baby² membesar dgn sihat dalam rahim tiap² momi, cukup sifatnya dan selamat dilahirkan 🥰