Hi mama2 online saya 👋🏻

Hi mama2 online ku … nama saya baby S . Saya dah 10weeks++ … lagi 1 week+ saya dah masuk trimester 2 . Harap semua mama online sihat and kuat ye jaga and lahirkan kawan2 saya 💪🏻 saya asyik buat mama lapar , dahaga . 😥 kadang saya tak bagi mama tido . kalau saya penat saya nak mama tido lama2 . 😮‍💨 14hb ni saya NT scan . doakan saya sihat ye mama2 online ku 💋 mama2 online saya dah berapa weeks ? 💕 #firstbaby #firstmom #10weeks5days #firsttrimester #babyjan2023

Hi mama2 online saya 👋🏻
19 Balas

Hai mama,kita sama masuk seminggu akan trismester 2. Semoga baby kita semua sihat2 🤲🏻❤️❤️ Baby january ❤️

moga sntiasa sihat ya bby ❤️ mama nak tnya slalu scan nk dgar heartbeat bby tu brapa weeks ya? sya dh 8weeks 4days

2y ago

aah sy pon dgr heart beat baby masa week baby ms week 6, scan ikut vagina.

aaaa saya harini 10w5d, dh boleh nampak jari tangan baby ye 😍 comelnyaa tak sabar nak buat next scan 🥰

Alhamdulillah... samalah baby sy pon 10 week +... semoga baby kita semua membesar dengan sihat... aamiin...

hi syg. semoga awak membesar dgn sihat dan kuat yaa. btw saya dah 5m. another 4m to go. 😍

2y ago

Hi mama online saya . Semoga awak dipermudahkan sehingga persalinan and kawan saya dalam perut tu sihat2 selalu hehe 😍

kita 10week2days 🫣 Semoga dipermudahkan segala urusan kita semuaaa 😘❤️

Hai kawan. Ni masa kami sebaya awak. Skrg dah 12w. Jumpa awal tahun ya kawan.

Amin ya mujib...moga baik² aja.. kita muda sikit seminggu.. ha gittew

saya baru 8week... saya doakan smua ibu² dan babynya sihat🤲🏽