Hi mama2 online saya 👋🏻

Hi mama2 online ku … nama saya baby S . Saya dah 10weeks++ … lagi 1 week+ saya dah masuk trimester 2 . Harap semua mama online sihat and kuat ye jaga and lahirkan kawan2 saya 💪🏻 saya asyik buat mama lapar , dahaga . 😥 kadang saya tak bagi mama tido . kalau saya penat saya nak mama tido lama2 . 😮‍💨 14hb ni saya NT scan . doakan saya sihat ye mama2 online ku 💋 mama2 online saya dah berapa weeks ? 💕 #firstbaby #firstmom #10weeks5days #firsttrimester #babyjan2023

Hi mama2 online saya 👋🏻
19 Balas

hai baby syg.semoga sihat membesar yee..baby mama pon 10week..hari jumaat lepas scan dekat pakar O&G sebab mama ada gdm+hypetension..tp alhamdulillah baby mama sihat..masa scan baby tengah syok isap jari dokte ckp..doakan mama n baby mama sihat ye..semua🥰🥰

Hi mommie2, sya pun due january tau tapi doct ckp sya membesar seminggu lebih awal 🤣harini masuk 11w5d tp kalau ikut ukuran scan tu dh masuk 13w. Haritu scan sya aktif sangat gerak. Hari ahad ni NT scan. Semoga kita semua sihat2 amin 🥰

Sama lah kita! Menanti hari nak masuk trimester kedua, hi baby moga awak membesar dengan baik dan sihat ya. Hari isnin nak bukak buku pink dah 🥰 doakan aunty supaya hb aunty semua normal hehe

2y ago

Saya nak masuk 11 esok. Tempat saya 10minggu ke atas baru boleh buka buku pink, ikut tempat

hi mommies! sy 12 weeks. ye asyik lapar je...makin mkn makin lapar. pastu malas nak buat apa2. nak baring berangan pastu termenung je. hAHA😅 semoga mommies kat luar sana pon sihat2 dgn baby ye🥰

Semoga baby & mama sihat2 ya. Hari tu perut sakit pi scan sekali tgk baby tengah joget2 dlm tu baru dpt kaki & tangan 😂 lega hati. Doakan saya juga yaa baby sihat2 saja 🥹

Nmpk gmbr scan pun comel sgt.smoga terus mmbesar dgn sihat syg. Bca mommies punya comments like a therapy for me.im feeling so down dgn keadaan diri skrg. Kdg2 mcm x kuat. Alahan kuat sgt 😭

Seronok nya bila tengok scan2 para mama2 dalam nie. Saya pun dah 10week, dah nak masuk trimester ke-2, moga semua mama2 dalam nie dan baby yang kita kandung Selamat dan sihat2...

Aamiin. Hi baby, samalah umur awak ngan baby ummi 10w++ 😊 semoga semua baby² membesar dgn sihat dalam rahim tiap² momi, cukup sifatnya dan selamat dilahirkan 🥰

Ya allah, serius ke 10weeks dah nampak baby mcmtu? Tak sabar nak buka buku lagi seminggu lebih. Umur anak kita sebaya. Moga kita semua sihat2 saja ya❤️

Alhamdulillah semoga baby s dan baby2 semua membesar dengan jayanya. Saya da 12weeks, masih fasa muntah2 lagi. Da rupe kain buruk ni 😅