Hi mama2 online saya 👋🏻

Hi mama2 online ku … nama saya baby S . Saya dah 10weeks++ … lagi 1 week+ saya dah masuk trimester 2 . Harap semua mama online sihat and kuat ye jaga and lahirkan kawan2 saya 💪🏻 saya asyik buat mama lapar , dahaga . 😥 kadang saya tak bagi mama tido . kalau saya penat saya nak mama tido lama2 . 😮‍💨 14hb ni saya NT scan . doakan saya sihat ye mama2 online ku 💋 mama2 online saya dah berapa weeks ? 💕 #firstbaby #firstmom #10weeks5days #firsttrimester #babyjan2023

Hi mama2 online saya 👋🏻
19 Balas

moga sntiasa sihat ya bby ❤️ mama nak tnya slalu scan nk dgar heartbeat bby tu brapa weeks ya? sya dh 8weeks 4days

2y ago

aah sy pon dgr heart beat baby masa week baby ms week 6, scan ikut vagina.