Cucuk depo

Hi mama's nak tanya ada tak yang cucuk depo terus takde susu badan ? Saya baru cucuk smlm, terus nmpk kurang air susu. Kesian anak menangis tak cukup susu. Biasanya mmg bengkak dan cepat terisi je air susu bila anak dah hisap. Sy baru plan nak susukan anak sampai 2y. Ni pun nurse dah bg siap2 date next depo. Hm Soalan sy, boleh tak lepas habis 3 bulan ni sy nak minta stop cucuk ? Dan lepas stop tu bdn (air susu) kita nak kembalik normal balik brp lama? Dan lagi satu kalau sy cakap taknak pakai ape2 perancang dulu utk 2y ni sbb takut ganggu air susu. Dulu pernah makan ubat pil tp buat kepala kita pening, lemah sampai tak boleh nak buat kerja rumah lesu je. Agak2 nurse or doc bising tak? Yg ada pengalaman tlg lah share. Thank you

2 Balas

boleh cakap je kat nurse nak merancang sendiri. saya dari awal memang cakap nak merancang sendiri, doktor nurse semua okay je. diorang just nak note dalam buku je.